Пересмішники Сокирянщини стали найкращими в області

Щира усмішка та вдалий жарт завжди були запорукою гарного настрою та доброго самопочуття. Миті запальної радості дарують нам оптимістичний заряд, віру у щастя. Чимало таких хвилин щирого сміху і приємних емоцій створили глядачам учасники обласного етапу фестивалю–конкурсу читців-гумористів «Буковинські пересмішники», що відбувся нещодавно у Чернівецькому центрі естетичного виховання  «Юність Буковини».

В районному етапі цього конкурсу перемогу здобули учні Шебутинецького НВК, тож саме вони вирушили до столиці Буковини, аби захистити честь Сокирянщини.

Вдалі виступи, неймовірно смішні жарти, артистизм школярів змусили «триматися за пуза» всіх присутніх у концертній залі. Тож журі гідно оцінило виступи юних шебутинчанців.

У молодшій категорії найкращим в області став другокласник – Бірюк Ігор. Золото серед жартівників старшої категорії також здобула учениця 10 класу Шебутинецького НВК – Тимчук Ольга. В середній категорії на ІІІ місці опинилася Шапран Тетяна, учениця шостого класу. Усіх шебутинецьких гумористів до важливого етапу конкурсу підготувала Тимчук Наталя Василівна.

Гарні результати в гумористичному фестивалі-конкурсі отримали і учні Сокирянської гімназії. Денис Запаранюк (учень 4-Б класу) та Денис Харабара (учень 11 класу) посіли почесні ІІ місця. Їх наставник – Короташ Валентина Федорівна.

Всі наші достойні переможці були нагороджені дипломами та медалями відповідних ступенів. Школярі отримали чимало приємних емоцій та вражень. А нам залишається  тільки побажати всім вам не зупинятися на досягнутому та розвивати свої  таланти. Нехай гарний настрій та щира усмішка супроводжують вас все життя!