Під крики «Банду геть» сільський голова Ломачинець «пропхала» рішення про приєднання до Новодністровська?

Події, що розгортаються останнім часом у селі Ломачинці, все більше нагадують добре відрежисовану  театральну постановку. Причому плагіатом від неї тхне. Організатори заходів у Ломачинцях нічого кращого не придумали, як скопіювати методи «попєрєдніків»:  на минулу сесію сільської ради вони пригнали цілий підрозділ спеціального призначення, а нині використали перевірений у січні 2014 року Верховною Радою України під час прийняття диктаторських законів,  метод.

У Ломачинецькій сільській раді 30 липня  люди зібрались заздалегідь, адже розуміли, що сільський голова та депутати села, стосовно яких вже підходить до завершення процедура імпічменту, намагатимуться будь за що прийняти таке не бажане для громади рішення.

Куратори підготували Наталію Петрик відмінно. Після провалу на громадських слуханнях, голова села оперативно, вже на наступний день зібрала позачергову сесію та змінила процедуру обговорень приєднання з громадських слухань на «круглий стіл». Засідання «круглого столу» теж оформили 2 липня. Відтак долю Ломачинець вирішили кілька сімей, і чомусь всі ці особи,  наближені до голови сільської ради.

Тож залишалось за малим прийняти рішення сесії, тим більше необхідний кворум вже був.

Перед постійними комісіями та самим пленарним засіданням ні секретар, ні сільський голова не надав депутатам проекти рішень, тож сприймати вони їх мали з голосу. Незважаючи на нарікання односельчан,  Наталія Петрик, яка ніколи не відзначалась талантом голосно і чітко висловлюватись, підійшла до лояльних депутатів та щось пошепки читала з листочка. У тому галасі, що стояв на той час у сесійній залі, ніхто, напевне і не чув, про що говорила голова. Під гучне «Банду геть», по команді пані Петрик  потрібні депутати синхронно кілька разів піднімали руки, при чому на відео зафіксовано лише два голосування, а на порядок денний пленарного засідання виносилось 7 питань, то ж за які з них депутати голосували, за які ні,  напевне,  не знають і вони. В процесі «шепотіння» присутні намагались «остудити» обранців водичкою. Разом із зупинками на суперечки та штовханину, сесія тривала близько 14 хв., а потім було святкування перемоги.

Ломачинчани ще довго не залишали сесійну залу і не могли повірити, що так нахабно об  них «витерли ноги».

Намагаючись вияснити, які рішення прийняла сесія Ломачинецької сільської ради,  активісти та кілька депутатів просили видати їм на руки копію прийнятих  документів та отримали категоричну відмову від Наталії Петрик, в той же час через кілька годин брехливий  та некомпетентний заступник голови Чернівецької ОДА (за твердженням народного депутата Івана Рибака) Василь Гостюк вже через кілька годин хизувався на своїй сторінці у соціальних мережах рішенням Ломачинецької сільської ради про приєднання до міста енергетиків з мокрою печаткою та особистим підписом голови. Викрили самі себе махінатори.

Гостюк вкотре став поводирем Наталії Петрик… За що Ломачинцям така кара?   Безголова голова, що не має поняття честі, совісті… Ганьба !!!