Підприємці-спрощенці Сокирянщини заплатили державі з початку року майже 2,4 млн. грн.

Протягом січня-липня 2014 року до місцевих бюджетів Сокирянського району та м.Новодністровська надійшло 2374,7 тис. гривень єдиного податку. Це на понад 200 тис. гривень краще очікуваних показників , а також на 11,2 відсотка перевищує надходження єдиного податку за минулий рік – поінформувала начальник Сокирянської ОДПІ ГУ Мін доходів у Чернівецькій області Людмила Серебрянська.

Посадовецьтакож навела аналітику сплати єдиного податку фізичними та юридичними особами.

Отож, позитивна динаміка у сплаті єдиного податку спостерігається як серед платників – юридичних осіб, так і фізичних осіб – спрощенців. Зокрема, юридичні особи сплатили 440,9 тис. гривень єдиного податку, або на 97,4 тис. гривень більше, ніж торік.. Тим часом, фізичні особи –єдинники -1933,2 тис. гривень, або додаткових понад 140 тис. гривень.

За словами очільника інспекції, з року в рік кількість платників єдиного податку збільшується, і сприяє цьому підтримка малого та середнього бізнесу та зручності спрощеної системи оподаткування. «До того ж, порядність більшості наших підприємців – спрощенців плюс ефективне адміністрування  – це ті фактори, які дозволяють нам у складних економічних і політичних умовах забезпечувати певний фінансовий ресурс для виконання зобов’язань органами влади на місцях», – підсумувала Людмила Серебрянська

Начальник  ОДПІ                                                 Л.В.Серебрянська         

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

67 + = 76