Підступна витівка, бажання налякати і така необачна «Гра з вогнем» у Ломачинецькій школі… Почерк – відомий!

Ломачинці продовжують «кипіти». Людей випробують беззаконням, брехнею та безпринципністю. Тих, хто відстоює село та інтереси односельців, переслідують, паплюжать та принижують. А днями… взагалі перейшли межу, взялися за кримінал… Бо ніяк інакше не можна назвати загорання документації у кабінеті психолога Ломачинецької школи – підпал,  кажуть очевидці, очікується висновок слідчого поліції.

Як повідомила журналістам директор Ломачинецького навчального закладу Вікторія Концаренко,  – подія сталася вчора. Виявила загорання у своєму кабінеті психолог школи Каріна Гайдей. Коли вона увійшла до приміщення, побачила тліючий стос паперів. Пані Гайдей одразу ж зателефонувала до керівника навчального закладу та правоохоронців, яким  повідомила, що на робочому столі були складені папки із документацією, деякі листи були порвані. Сумнівів, що це – підпал, кажуть у Ломачинецькій школі, немає, бо поруч із місцем загорання не розміщуються жодні електричні прилади чи інші джерела, що могли б призвести до виникнення вогню.

Поспілкувавшись із ломачинчанами, дізнаємося,  що це – банальна помста та погрози. Чому саме у кабінеті психолога? Відповідь проста – Каріна Гайдей, не соромлячись та не боячись, висловлює свою думку, відстоює інтереси села та земляків. Ось і стала об’єктом НЕЗДОРОВОГО свавілля, що ледь не призвело до пожежі у навчальному закладі. Пані Вікторія Концаренко каже, що не уявляє, до чого призвів б цей злочин, та яких масштабів могла досягти пожежа, якщо б її вчасно не виявили.

Що має в душі те Тіло, рука якого полізла до підпалу, чим керується цей недоумок, втягнений у нечисті ігри, чому школу хотів перетворити на згарище ? Сподіваємось, поліція візьме слід цього тривожного злочину проти людей… Адже слідство триває…