Податківці запрошують дітей помріяти про майбутнє

У цьому році Всеукраїнський конкурс дитячої творчості під егідою Державної фіскальної служби матиме назву: «Майбутнє країни – у мріях дитини».

Традиційно конкурс покликаний сприяти формуванню економічної грамотності та податкової культури у школярів та зміцненню позитивного іміджу Державної фіскальної служби України.

Взяти участь у творчому змаганні можуть школярі двох вікових категорій – 9-11 та 12-15 років.  Діти можуть подати до територіальних органів ДФС свої роботи з податкової та митної тематики у таких напрямках: художні твори; комп’ютерна графіка (анімація); літературні твори.

Конкурс проводитиметься у три етапи. Перший етап конкурсу  відбуватиметься на районному рівні і триватиме з січня до 15 квітня 2015 року.

Другий етап конкурсу відбудеться у травні й проходитиме на регіональному рівні, де визначатимуться найкращі учнівські роботи серед надісланих з районів. Автори робіт, які посядуть перші місця на другому етапі, стануть лауреатами Всеукраїнського рівня.

Переможці регіональних відбіркових турів візьмуть участь у загальнонаціональному визначенні переможців, що відбуватиметься протягом червня-серпня цього року.

Творчі роботи на конкурс подаються до Сокирянської ОДПІ ГУ ДФС у Чернівецькій  області до 1  квітня 2015 року.

 

Начальник  ОДПІ                                         Л.В.Серебрянська

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+ 51 = 60