Поки Равлик позує поряд з Гройсманом, дороги ремонтують навіть у Гвіздівцях

Питання ремонту автомобільних доріг дуже важливе, навіть у такий неспокійний для нашої держави час. Фінансування цього виду робіт з кожним роком зменшується і стан доріг від цього не стає кращим.

Систематичне недофінансування ремонтних робіт спонукає до вишукування додаткових джерел на ліквідацію ямковості на дорогах району. Не чекаючи сторонньої допомоги,  спільно активісти села Гвідзівці за сприяння депутата районної ради Олексія Бойка, сільського голови Івана Гангала, депутатського корпусу  сільської ради, представників ТОВ «МАС» взялися за ремонт дороги, що веде до рідного села.

На ремонт проблемної ділянки однієї з основних доріг було витрачено понад 30 тонн асфальто – бетонної суміші.  А своїм прикладом жителі цього  населеного пункту в черговий раз довели свою наполегливість, активність і діяльність  задля добробуту своїх мешканців.

Гвіздівчани висловлюють подяку всім, хто долучився до чергової гарної справи, а особливо, –  представникам ТОВ «МАС» за розуміння і постійну допомогу та підтримку у вирішенні проблем села.