Поліція Сокирянщини протягом п’яти хвилин затримала двох наркозбувачів

Один із зловмисників вже відбував покарання у місцях позбавлення волі за наркозлочини. Правопорушникам оголошено про підозру у скоєному та взято під варту.

Поліцейські Сокирянського відділення поліції «на гарячому» затримали двох чоловіків, котрі збували наркотичні речовини.

41-річний та 26-річний жителі міста Сокирян займалися продажем порошкоподібної речовини світло сірого кольору ззовні схожою на психотропну речовину «амфетамін».

Обох затримали на місці злочину під час збуту чергової дози наркотиків.

В ході відпрацювання оперативної інформації щодо можливого спільника злочинців, правоохоронці провели обшук будинку 38-річного місцевого жителя. Під час огляду поліціянти виявили та вилучили три згортки з порошкоподібною речовиною світлого кольору подібною на «амфетамін».

В автомобілі, який належить чоловікові, знайшли поліетиленовий пакет, де були наявні дев’ять згортків фольги із аналогічним вмістом. Все вилучене направили для проведення експертиз.

За даними фактами  відкрито кримінальні провадження за статтею 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області