Поведінка заступника губернатора Чернівеччини викликає обурення не тільки у громадськості… Нардеп Тіміш гостро засудив дії та слова Гостюка

Такий допис опублікував днями на своїй Facebbok-сторінці депутат Верховної Ради України Григорій Тіміш:

«Ще такого, щоб заступник нещодавно призначений,без досвіду роботи з людьми, без моралі і елементарних навиків поведінки вказував голові Чернівецького ОДА і швирявся на його адресу всякими брудними лайками і безпідставними звинуваченнями – Буковина ще не бачила! Даремно творці апарату держуправління колись придумали, що домінуючим серед управлінських відносин органів виконавчої влади є субординації…. Не знаю що після цього, жаліти Фищука чи сварити його.

Це та критична точка кипіння, коли інертність і нерішучість в діях голови ОДА може спровокувати велику негативну реакцію в громадах і далеко за межами області. В моєму житті так склалося, що довелося попрацювати на різних керівних посадах, маю стаж держслужби, трохи досвіду є, тому хочу порадити Фищуку:

  1. Забрати у Гостюка всі повноваження що дають йому право керувати комісіями по землі, по майну, за децентралізацію.
  2. Закріпити Гостюка головним по дорогам в області. На всіх ранкових нарадах при адміністрації дати йому на кожен день по пів гектару ліквідації ямковості на дорогах. Не виконав – на вечір йому догану, потім другу і на п’ятницю на колегії вислухати його. Потім післати…. у разі, якщо не буде справлятись.
  3. Розуміємо, що це замало для такого модного пана, тому дозволити йому гордо носити корону головного по впорядкуванню стихійних сміттєзвалищ в області. Дуже відповідальна робота!
  4. Як що він буде справлятись з обов’язками, я особисто буду клопотати перед АП і Кабміном про присудження йому звання Заслуженого будівельника/ еколога України…
  5. Звісно, після такого справедливого рішення у Фищука вдома скоріш за все знову обшуки проведуть, на співбесіди в Кабмін будуть викликати, друг і однопартієць зверху ж постарається, але ви Олександре Григоровичу отримаєте повагу від всієї Буковинської громади!», – написав Григорій Тіміш.

 

З іронією, по суті і доволі влучно…