Працівники Сокирянського відділення поліції викрили та затримали підозрюваних у вбивстві коболчинця

Нещодавно Сокирянщину знову потрясла новина про резонансний злочин. П’ятдесятилітнього коболчинця вбили у власній  оселі. За допомогою слідчих оперативних дій правоохоронцям вдалося  досить швидко виявити та затримати підозрюваних вбивць.

Про подробиці операції  журналістам радіо «Сок ФМ» розповів начальник Сокирянського відділення поліції, підполковник поліції Роман Бандуряк. Правоохоронець повідомив, що 30 червня Сокирянським відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за фактом – умисне вбивство жителя села Коболчин за місцем його проживання. За допомогою оперативних заходів поліцейські встановили, що до вбивства причетні раніше судимі коболчинці. Адже напередодні  жорстокого вчинку  вони вживали спиртні напої у будинку потерпілого. Між ними виникла бійка, у ході якої власник оселі отримав тілесні ушкодження та ножове поранення у спину, від якого і помер.

Роман Михайлович зауважив, що після скоєного вбивці залишили місце злочину та переховувалися у лісах Сокирянського району. За допомогою розшукових заходів 3 липня працівники кримінальної поліції Сокирянського відділення затримали зловмисників у селі Грубна. Опісля їх доставили до слідчого ізолятора  міста Чернівці.

На даний час затриманим оголошено підозру за статтею 115 ч.2 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».

Страшні та прикрі події дедалі частіше трапляються на Сокирянщині. Відрадно, що працівники правоохоронних органів швидко реагують та ефективно виконують свої обов’язки, тим самим забезпечують спокій та впевненість у своїй безпеці.