Правоохоронці встановили особу чоловіка, який “замінував” продуктовий магазин

15 квітня близько десятої години ранку на спецлінію «102» зателефонував невідомий та повідомив, що в одному із продовольчих магазинів у селі Колінківцях Хотинського району закладено 1,5 кілограма динаміту.

На місце виклику одразу ж виїхали співробітники міліції та рятівники. Всіх покупців та персонал магазину оперативно евакуювали.

Фахівці обстежили приміщення магазину та прилеглу територію. На щастя, жодних вибухонебезпечних предметів не знайшли.

По гарячих слідах працівники міліції встановили особу «жартівника». Ним виявився 49-річний місцевий мешканець.

Як стало відомо, чоловік, будучи напідпитку, прийшов вранці до магазину і почав просити горілку в борг. Продавчиня йому відмовила та ще й попросила покинути приміщення.

Ображений чолов’яга вирішив помститися – зателефонував у міліцію та повідомив, що у цьому магазині торгують самогонкою. Але цього йому здалося замало і через деякий час «народний месник» вже повідомив правоохоронців про вибухівку.

Найближчим часом чоловіку буде не до помсти, адже за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України, за що передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 6 років.

 

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 + = 9