Представники Сокирянщини та Кельменеччини взяли участь у роботі з’їзду партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна»

12 вересня в Києві відбувся другий національний з’їзд політичної партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна» , який вирішував питання участі партії в парламентських виборах. На  з’їзд було обрано 451 делегата, взяли участь 406  партійців з усієї країни. Зібрання відкрили трансляцією відеоролика, в якому пересічний українець ділився своїми думками відносно ситуації в країні.

Після вступного слова делегати вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих громадян України у збройному конфлікті на Сході.

На порядок денний форуму було винесено два питання: Затвердження передвиборної програми «Сильної України» та висування кандидатів у народні депутати по одномандатних округах. Лідер партії Сергій Тігіпко зазначив, що на нинішні парламентські вибори партія йде самостійно, не створюючи ніяких блоків.

Тігіпко оголосив передвиборну програму партії, три її кити: мир, економіка, соціальна сфера. Головним завданням назвав – міцний мир і єдність країни.

Другий пункт передвиборної програми «Сильної України» – оздоровлення економіки, за словами Сергія Тігіпка наближається економічна катастрофа, він відзначив необхідність забезпечення держзамовленнями підприємств, підтримати їх податковими пільгами, стимулюючи виробництво.

Лідер «Сильної України» зазначив, що в країні утворились громадські організації, які боряться з корупцією, за його словами, під них треба приймати законодавчі акти, щоб ці організації могли вільніше слідкувати за владою. Крім того, він закликав скоротити кількість державних контролюючих органів.

Третім пунктом передвиборної програми партії «Сильна Україна» є зміна соціальної політики держави. Сергій Тігіпко вважає, що несправедливо вирішувати виниклі проблеми за рахунок людей.

Основні тези програми партії «Сильна Україна» – це реалізація мирного плану, який забезпечить країні довгостроковий мир, реформа з децентралізації влади, професійна армія, боротьба з корупцією і безробіттям. Проте лідер «Сильної України» зазначив, що часу на розхитування немає. Сергій Тігіпко запросив ініціативних українців брати активну участь у розбудові держави в лавах партії «Сильна Україна».

На з “їзді був затверджений список кандидатів від партії «Сильна Україна», які балотуватимуться по мажоритарних округах, всього 130 чоловік, по нашому 204 округу балотуватиметься фермер з Хотинщини – Вадим Маляр.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 + 1 =