Продовжує тривожити коронавірусна статистика
Рисунок1

За даними районних лікувальних установ,   станом на 20 серпня  6 осіб з підтвердженим коронавірусом  відзначають  легкий перебіг хвороби та лікуються вдома, під наглядом сімейних лікарів. Це, зокрема, жителі сіл Романківці, Сербичани, Коболчин та міста Сокиряни.

На стаціонарному лікуванні з підтвердженим діагнозом – 19 людей, з них –  18 – у інфекційному відділенні, у 1 хворого –  стан важкий, допомогу йому надають у реанімації. Крім того, ще 5 жителів Сокирянщини мають підозру на коронавірус, вони у інфекційному відділенні, результати досліджень очікуються. Як і раніше, найбільше хворих – з міста Сокиряни.

За невтішними висновками медиків, вірус помолодшав, тепер в групі ризику – молодь та діти. І тільки від нас залежить наскільки ми готові ризикувати здоров’ям дітей. Будьмо пильними! Дотримуймося карантинних обмежень. Всі разом!
Усім, хто занедужав бажаємо швидкого та ефективного одужання! А мешканцям району – подбати про себе та своїх близьких, аби нікого не наражати на небезпеку. Правила прості: дотримання гігієни та соціальної дистанції! Міцного всім здоров’я! За невтішними висновками медиків, вірус «помолодшав», тепер в групі ризику – молодь та діти. Будьмо пильними! Дотримуймося карантинних обмежень. Всі разом!

Усім, хто занедужав, бажаємо швидкого одужання! А мешканцям району – подбати про себе та своїх близьких, аби нікого не наражати на небезпеку. Правила прості: дотримання гігієни та соціальної дистанції! Міцного всім здоров’я!