Провидець, чи слуга тих, хто наробив колоту і розбрату в районі? Василь Гостюк, напевно, вже вважає себе Президентом, або щонайменше Губернатором
img_8011_1

У п’ятницю, 27,  вчергове на Сокирянщині з робочим візитом побував заступник голови чернівецької обласної державної адміністрації Василь Гостюк. В рамках візиту він зустрівся з членами ініціативної групи зі створення Новодністровської об’єднаної громади та спробував взяти участь у звіті Сокирянського міського голови. Під час спілкування у Новодністровську Василь Гостюк та представники «Офісу реформ» роз’яснили норми нового Закону України, що передбачає можливість завершення створення ОТГ з центром у Новодністровську. Відповідно до їх  слів попри те,  що громада вже є фактично створена, процедуру потрібно розпочинати з самого початку. Тобто, Новодністровськ має знову запрошувати до об ‘єднання навколишні громади, а в сільських населених пунктах мають відбутись громадські слухання,  сільські депутати  будуть визначати подальшу долю населеного пункту.

Цікаво, що Василь Гостюк, який ще року не працює заступником губернатора, відповідаючи на одне з питань присутніх, недвозначно повідомив, що питання з перебуванням на посаді голови Сокирянської районної державної адміністрації Петра Бескупського вже вирішено, і найближчим часом його замінить на цій посаді більш «вигідний» чоловік.

І це в той час,  як народний депутат Іван Рибак пропонує Чернівецькій обласній раді розглянути питання про доцільність перебування самого Василя Гостюка на посаді заступника голови обласної державної адміністрації. Тож складається враження, що самопомічівець, як народ сказав: «самонемичівець» Гостюк вже відкрито керує губернатором Чернівеччини і має вплив на самого Президента Петра Порошенка. Або ж володіє унікальним даром передбачування. Тільки для нашого району він, як правило, робить все цинічно і облудливо, додаючи прикрості і непорозумінь… для прикладу, до чого це озвучення інформації про терміни перебування на посаді голови РДА Бескупського… У різних населених пунктах цей «посадовець з області» вже й 10 травня назвав датою звільнення з посади нинішнього  голови Сокирянської РДА ще у квітні. Провидець, чи слуга тих, хто наробив колоту і розбрату в районі ?..