Прикордонників Сокирянщини привітали з професійним святом

30 квітня голови Сокирянських районних ради Василь Козак та державної адміністрації Петро Бескупський відвідали відділ Державної прикордонної служби «Сокиряни» та  привітали прикордонників з професійним святом.

Звертаючись до зелених беретів,  Василь Козак відзначив їх важливу роль у забезпеченні територіальної цілісності та безпеки наших рубежів. Висловив вдячність усім тим, хто сумлінно і самовіддано виконує почесний обов’язок, захищаючи кордони України, та оберігаючи спокій жителів нашого району та всього українського народу вцілому.

Побажавши міцного здоров’я, миру та злагоди керівники органів влади Сокирянщини нагородили  капітанів прикордонної служби  Кучковську Олександру і Снетинського Дениса, а також старшого прапорщика Гайдея Тараса і прапорщика Громика Віталія почесними грамотами та подяками  райдержадміністрації і районної ради за зразкове виконання службових обов’язків, ініціативу, мужність та патріотизм, проявлені під час виконання службово-бойових завдань та з нагоди Дня прикордонника.