Радіо “СОК ФМ” презентує аудіоказки автора і виконавця ДІЛЯ – «Небесна сотня»…
  • sunset

18 лютого 2014 року на Майдані в Києві відбулася одна з найбільш трагічних подій в історії незалежності України, пролунали перші постріли в активістів Революції Гідності. Минуло вже 5 років і про цю історію неможливо забути. Саме ці спогади підштовхнули музиканта та композитора Ділю до розповіді цієї сумної сторінки нашої історії зовсім у новому форматі – аудіоказки «Небесна сотня».

З перших слів ви розумієте про що й про кого йде мова. Все це буде здаватися легендою, аби ж не було справжнісінькою реальністю та не відбувалось декілька років назад. Таким незвичним методом, казками на ніч, можна розказувати маленьким дітям правду сьогодення, яку вони повинні знати змалку. Душевність та правда присутня у кожному слові, що визиває вихор емоцій, сльози підступають до очей. Революція Гідності залишила глибокий, визначальний і незабутній слід в історії. Ми повинні розповідати дітям про нашу історію, про українських патріотів, що перетворились на ангелів, і тепер оберігають всіх нас.

Розказуйте казки своїм дітям, казки про героїв, що не перестають боронити наші сни і сьогодні.

Ідея та музичний супровід – ДІЛЯ

Автори текстів – Юлія Смаль (казки №1, 2) та Олеся Мамчич (казка №3)

Послухати новинку ви матимете змогу сьогодні, 20 лютого, на хвилях радіо «Сок ФМ». А завантажити всі бажаючі зможуть  за посиланням:

Казка 1

Казка 2

Казка 3