Радіо «СокФМ» та «Північно-Бессарабський інформаційний портал» шукають креативних та амбіційних

За молоддю –  майбутнє… Амбіційність та наполегливість роблять свою справу – допомагають долати перешкоди, досягати успіху та підкорювати нові вершини. Головне – ніколи не зупинятися та спрямовувати всі сили на самовдосконалення та особистісний розвиток. Радіо «СокФМ» та «Північно-Бессарабський інформаційний портал» завжди підтримують активних, креативних особистостей, що своїм власним прикладом мотивують молоде покоління, дають поштовх новим ідеям та стартапам.

Саме із такою ціллю – пошук та розкриття нових облич, неординарних та цікавих особистостей, ми започатковуємо новий проект для учнівської молоді – «Я – журналіст». Якщо ви душею відчуваєте слово та хочете ділитися цією любов’ю з оточуючими, завжди тримаєте руку на пульсі останніх новин Сокирянщини запрошуємо вас до участі.

Це унікальна можливість випробувати свої сили у якості журналіста, фото- та відеокореспондента, диктора на радіо. Тематика – необмежена. Чекаємо на твої розповіді про життя навчального закладу, знаних земляків, чи просто про події, які хвилюють та надихають.

Сміливий та креативний? Хочеш долучитися до проекту? Тоді пиши нам на поштову скриньку radiosokfm@gmail.com, або ж завітай на радіо «СокФМ» та поділися цікавими ідеями.

Не пропусти можливість здійснити мрію! Це твій шанс заявити про себе та отримати неоцінений досвід на шляху до журналістської кар’єри.