Розквітають танцювальні таланти грубнянців з творчим наставником – Ольгою Мельник!!!

Спекотного дня, 19 серпня, Грубнянська школа дзвеніла голосами, а актовий зал ледь вміщував гостей, що прийшли,  аби підтримати вихованців танцювальної студії «Paints of life» та їх керівника Мельник О.В.  У концертній програмі «Танцюють всі» були представлені результати роботи за півроку.  Діти з легкістю витанцьовували найскладніші па, а вдячні глядачі, споглядаючи виступи одних колективів, підтанцьовували, а від інших – опускали очі, бо з-під вій прокрадалася сльоза (саме так сприйняли танець матерів з їхніми дітьми)…

Паралельно з концертною програмою проводився конкурс на кращу танцівницю у трьох вікових категоріях. Символічні кубки вибороли Дубовікова Олександра, Стенічева Тетяна та Попова Аннєта.

Призові місця посіли Лопатіна Вероніка,Стенічева Катерина,Стенічева Вікторія,Чижевська Мая,Попова Марія та Попова Анастасія. Дівчатка представили на розсуд журі вокальні танці у різних жанрах, а також відповідали на музичні питання від суддів. Щирими оплесками зустріли голову журі ,який завжди допомагає нашій школі: Козака Василя  Васильовича, голову райради, Тарасову Ірину Прокопівну, заступника голови держадміністрації, Кулій Наталію Михайлівну, директора РЦТДЮ, Кутєйнікова Олександра Степановича,сільського голову та незмінну швачку – Гінгуляк Олену Василівну, які завітали  на гостину та із задоволенням стали учасниками святкової програми.

На святі було весело і затишно, напевно, від дзвінких голосів ведучих, яких було аж три пари: хтось віддав перевагу найменшим, найкумеднішим Арсену та Даринці; інших вразили артистичні дані ведучих з середньої групи – Андрія та Вікторії; а старшу вікову  категорію представляла сама Ольга Вікторівна з Ельдаром.

Василь Васильович відзначив вкотре, що є у нас вдосталь талантів.  Та якою б обдарованою не була дитина, реалізувати природні здібності без кропіткої праці неможливо. Тож, за феєрією концертного дійства –  місяці кропіткої праці.  Вихованці студії, серед  яких і дошкільнята, і школярі, і дівчата, що вже закінчили школу, разом зі своєю наставницею вчилися перемагати проблеми, долати перешкоди, працювати в колективі, сприймати й розуміти світ музики сповна.

Яскравим акцентом на завершення концерту став виступ групи «Периферія», яка представила глядачам свої нові композиції.

Школа тримається на трьох китах: батьки, вчителі, учні. Низький уклін і найкращі побажання батькам, які не тільки довірили нам своїх дітей, а й стали активними учасниками навчально-виховного процесу. А у підготовці  свята вони неабияк допомагали Ользі Вікторівні вирішувати організаційні питання. «Учителем школа стоїть».

Нашій школі пощастило на справжніх педагогів, майстрів своєї справи, творчих та ініціативних людей. А тепер у нас є ще й хореограф, що своєю працею, натхненням і цілеспрямованістю поселила в нашій школі світ танцю, про який не варто говорити, а який треба споглядати. Справжнє щастя для наставника – коли дитяче захоплення вихованця переростає у справу життя. Більше вам таких вихованців, Ольго.

Але серцевиною шкільного життя завжди був, є і буде учень. Дорогі діти, вашими знаннями, успіхами, мріями і талантами пульсує потужний шкільний організм. Нових вам творчих злетів, досягнень, натхнення та наполегливості.

З повагою адміністрація школи та педагогічний колектив