Розпочинається ремонт відрізку дороги Сокиряни – Гвіздівці
6bb4e040b8bd6c2839ce5db8377a9c31

В районі тривають ремонтні роботи на різних ділянках автошляхів. Зокрема, згідно графіку проведення робіт, затвердженим управлінням капітального будівництва обласної державної адміністрації розпочато поточний дрібний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О26153 Сокиряни – Гвіздівці на ділянках км 2+000 – км 3+000, км 4+000 – км 5+000.

Аби деталізувати обсяги робіт, сьогодні в.о. голови райдержадміністрації Андрій Маркевич спільно з заступником голови районної ради Олексієм Бойком провели зустріч з виїздом на дорогу за участю начальника філії «Сокирянський райатодор», представника управління капітального будівництва обласної державної адміністрації та представника підрядної організації ТОВ «Будмонтажсервіс 1», яка на правах переможця тендеру здійснюватиме ремонтні роботи.

Проаналізовано стан дорожнього покриття, означено та деталізовано пікети, уточнено найбільш постраждалі ділянки дороги. На сьогодні конструкція дорожнього одягу не витримує існуючого навантаження, адже дорогою користуються три населених пункти, покриття має велику кількість деформацій, а в дощовий період потерпає від вибоїн. Періодичне підсипання ситуацію не рятує, а лише підтримує дорогу в проїзному стані.

Відтак, на нараді погоджено стислі терміни виконання робіт. Як запевняють підрядники, за погожих днів роботи триватимуть не більше тижня.

Звертаємося до водіїв із проханням бути пильними та максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки, дбати про власну безпеку та безпеку інших.

Пише сайт Сокирянської РДА.