Рибоохорона Буковини на водосховищі затримала чергового браконьєра

Працівники Чернівецької рибоохорони 19 травня в ході проведення оперативного рейду на Дністровському водосховищі в адміністративних межах с. Бабин, Кельменецького р-ну, затримали громадянина, який здійснював незаконний вилов водних біоресурсів трьома забороненими знаряддями лову.

У чоловіка виявили впійману рибу: плітки – 33 шт., ляща – 9 шт., карася – 37 шт., окуня – 22 шт., судака – 3 шт. Звдані державі збитки оцінено в 6868 гривень.

Незаконно добуті водні біоресурси та заборонені знаряддя лову вилучені, а справа ннадіслана на подальший розгляд до суду.
А 16-17 травня оперативною групою Чернівцірибоохорони в ході проведення рейду по ринкам області було виявлено факти незаконного продажу водних біоресурсів (риба, раки) та заборонених знарядь лову.

За фактом виявлених правопорушень на порушників рибоохоронного законодавства складено адміністративні протоколи за статтями 88-1 та 85-1 КУпАП. Заборонені знаряддя лову та водні біоресурси у правопорушників вилучені. Справи надіслано на подальший розгляд до суду.

Повідомляє Молодий Буковинець

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 + 1 =