Ще двоє кандидатів у депутати зареєстровані на 204 окрузі

Днями Центральною виборчою комісією зареєстровано  ще двох кандидатів у народні депутати по 204 одномандатному виборчому округу: колишнього начальника Сокирянського райвідділу міліції та народного депутата.

Відтак, 15 вересня зареєстровано Балацького Павла Миколайовича, який народився 29 липня 1964 року в селі Зелена Кельменецького району Чернівецької області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, здобув вищу освіту, пенсіонер, член політичної партії “Громадянська позиція (Анатолій Гриценко)”, проживає в місті Чернівцях, судимість відсутня, суб’єктом висування є – Політична партія “Громадянська позиція (Анатолій Гриценко)”. У своїй передвиборній програмі Павло Миколайович зобов’язується на посаді народного депутата України  виконувати передвиборну програму партії «Громадянська позиція (Анатолій Гриценко)», зокрема: забезпечити пріоритетний вихід на стандарти і критерії, необхідні для вступу України до ЄС і НАТО, викорінити корупцію. Забезпечити рівні можливості,  оновити владу, розвинути країну, створити робочі місця шляхом залучення додаткових інвестицій з європейських фондів розвитку.

А вже 18 вересня у ЦВК зареєстровано переможця минулих виборчих перегонів до парламенту по 204 округу Семенюка Артема Олексійовича. Народився він 8 серпня 1983 року в місті Чернівці, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, безпартійний, проживає в місті Чернівцях, судимість відсутня, самовисування. У своїй програмі Артем Олексійович зазначає: «Я був, є і залишусь патріотом свого краю та своєї держави. Переконаний, – кожен українець заслуговує жити в успішній, демократичній країні, яка шанує свої традиції та поважає європейські цінності.  Вважаю, що багаторічний практичний досвід роботи в сільському господарстві та постійне спілкування з земляками, робота у парламенті та, зокрема, напрацювання у комітеті соціальної політики та праці, – запорука нелегкої, але ефективної роботи задля благополуччя людей»

Варто додати, що з чотирьох одномандатних мажоритарних виборчих округів у 204 (Хотинському), поки що зареєстровано найбільше кандидатів у народні депутати.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

75 + = 79