Ще один Міністр енергетики та вугільної промисловості відвідав Сокиряни, підсиливши попередні домовленості – Будинку культури бути зданому в експлуатацію вчасно!

У кошторисі проекту будівництва ГАЕС було закладено понад 300 млн. грн. на розвиток соціальної інфраструктури регіону – побудовано сучасну районну лікарню в місті Сокиряни, житловий будинок у м. Новодністровськ, будується районний будинок культури, оновлюється трубопровідна інфраструктура навколишніх сіл та системи їхнього водопостачання.

У ході візиту Міністра В. Демчишина вкотре було наголошено, що робота з будівництва об’єкта здійснюється силами саме українських фахівців та з використанням вітчизняного обладнання, що надзвичайно важливо в теперішній економічний час. Компанія ПАТ “Укргідроенерго” без залучення зовнішніх позик вкладає власні оборотні кошти, які отримує за рахунок тарифу на відпуск виробленої електроенергії на своїх станціях.

Вже котрий рік поспіль це один із найбільших інфраструктурних проектів, який реалізується в Україні та українцями.

Незважаючи на досить насичений день, посадовці побували в сучасній районній лікарні у місті Сокиряни, на будівництві районного будинку культури, оглянули наше місто.

Адже, на розвиток соціальної інфраструктури регіону у кошторисі проекту будівництва ГАЕС закладено понад 300 млн. грн. Йдеться про  будівництво соціальних об’єктів, оновлення інфраструктури навколишніх селищ та системи їхнього водопостачання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

44 + = 50