Ще сотні й тисячі років хай майорить стяг вільної, незалежної держави – України! (ФОТО)

23 серпня Україна відзначає надзвичайно важливе свято – День Державного Прапора нашої  країни.

Блакитно-жовтий стяг завжди був і залишається символом єдності та неподільності українського народу. Під його знаменами українці будували свою державу,  стверджували своє право на свободу, цілісність та незалежність.

Урочисто відзначили таке важливе свято для нашої державності і на Сокирянщині. Церемонія підняття Державного Прапора України відбулась за участю керівництва органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування району, представників підприємств, установ, організацій, громадських організацій та громадськості.

Неперевершеною капелою дзвінких голосів учасників хору при районному будинку народної творчості та дозвілля злетів увись Державний Гімн України.

Із вітальними словами до присутніх звернулися голова районної ради Василь Васильович Козак та голова районної державної адміністрації Петро Петрович Бескупський. Він побажав землякам миру, добробуту та благополуччя та наголосив на тому, що важливо завжди цінувати національні символи України, адже це ствердження нашої багатовікової боротьби за суверенність та незалежність!

Нині, у такий важкий та переломний для нашої країни час, державний прапор є свідченням незламності національного духу та патріотизму величної нації. Україна та її громадяни проходять великі випробування. І увесь цей час над нами як символ миру, сили і віри майорить синьо – жовтий український прапор.