Щедрі, корисні подарунки та постійна увага із боку влади: все для різнобічного розвитку підростаючого покоління Сокирянщини

Новий навчальний рік розпочався цікавими ідеями, грандіозними планами, вірою у власні сили. А також – корисними та оригінальними подарунками.  Нещодавно ми розповідали про звітний показовий концерт танцювальної студії, що діє при Грубнянській школі, – “Paints of life”.

У концертній програмі «Танцюють всі» були представлені результати роботи за півроку.  Діти з легкістю витанцьовували найскладніші па, а вдячні глядачі, споглядаючи виступи одних колективів, підтанцьовували, а від інших – опускали очі, бо з-під вій прокрадалася сльоза (саме так сприйняли танець матерів з їхніми дітьми)…

На цьому святі був присутній також голова Сокирянської районної ради Василь Козак! А грубнянські  школярі знають, що Василь Васильович ніколи не оминає увагою їх навчальний заклад – постійно опікується, презентує корисні подарунки.

Так, юним танцюристам із колективу “Paints of life” та їх наставнику Ользі Мельник  Василь Васильович подарував сучасний ноутбук та екшн-камеру GoPro, сімейства HERO.

За допомогою цих сучасних гаджетів талановиті грубнянські школярі зможуть ефективно готуватися до нових конкурсів та фестивалів!

У Грубнянській школі впевнені, що доброта – не тільки те, що обіймає добре слово. В цім почутті така основа, яка з глибин душі росте.

Якщо людина наділена цією рисою, то вона завжди допомагає всім і у всьому. Саме такій щирій добрій людині Козаку Василю Васильовичу, колектив “Paints of life” щиро вдячний за несподіваний та безцінний подарунок. Тож бажають меценату здоров’я, успіхів у праці та Божої охорони!