Щотижня – до послуг жителів села: графік виїздів мультидисциплінарної команди спеціалістів терцентру
PA082172-2

Уже  вкотре до нас звертаються десятки громадян з різних населених пунктів  району з проханням передати щирі подяки працівникам територіального центру надання соціальних послуг за те, що є така можливість вдома отримати консультацію чи призначення лікаря, перевірити стан зору,  скористатися  порадою юриста…

І у 2020 році продовжується цікава і корисна практика виїзних днів спілкування спеціалістів з людьми на місцях.  Щомісяця 4 -5 сіл району охоплені  увагою, турботами працівників цієї соціальної структури, що безпосередньо займається проблемами громадян похилого віку та інвалідів.

Десятки сельчан уже звично поспішають до своїх благодійників. Адже добре їх знають і повністю довіряють. Діалог продовжується.

З метою своєчасного інформування населення щодо надання соціальних послуг громадянам похилого віку та інвалідам за місцем проживання подаємо графік виїздів у лютому та березні 2020 року мультидисциплінарної команди спеціалістів терцентру (лікарі – окуліст, психолог, юрисконсульт, перукар).

Безымянный123