Відбувся районний етап Всеукраїнського конкурсу агітаційних колективів «Земля – наш спільний дім»

Земля – це неоціненний дар, наш спільний дім, і берегти її – наш священний обов’язок. Саме з метою активізації участі учнівської молоді в природоохоронній роботі та екологічному русі, формування екологічної культури учнівської молоді, виявлення та поширення нетрадиційних форм роботи з набуття знань і досвіду розв’язань екологічних проблем  нещодавно  відбувся районний етап Всеукраїнського конкурсу агітаційних колективів «Земля – наш спільний дім» серед навчальних закладів району.

Конкурсна програма здійснювалась у формі  творчого виступу (екологічного змісту) та презентації діяльності колективу  на тему «Збереження та раціональне використання земельних ресурсів України». Всього у конкурсі взяли участь агітаційні колективи 9 навчальних закладів району.

Переможці районного конкурсу нагороджені грамотами Управління освіти молоді та Сокирянської РДА за :

І місце – агітбригада “Гроно калинове” Романковецької гімназії ім. К.Ф. Поповича (кер.Азімова В.С., Кримінський В.О.);

ІІ   місце –  агітбригада “Маків цвіт” Вітрянського НВК (кер.Герасимчук М.Т., Рошко Л.П.);

ІІ місце  – агітбригада “Дивоцвіт” Михалківської ЗОШ І-ІІІ ст. ( кер. Романюк Ю.В., Ярова Н.І.);

ІІІ місце – агітбригада «Юні екологи Землі» Селищанського НВК (кер.Насіковська Л.В., Кривчанська В.В.)

ІІІ місце – агітбригада “Сполох” Ожівської ЗОШ І-ІІ ст. ( кер. Багірова Я.М., Шибінська В.І.).

Високий виконавський рівень продемонструвала агітбригада Романковецької гімназії ім. К.Ф. Поповича, яка в повній мірі розкрила тематику конкурсу та вирізнялася оригінальністю художнього оформлення, артистизмом. Агітаційний колектив «Гроно калинове» висвітлював пропагандистську роботу з проблем збереження та раціонального використання земельних ресурсів України, практичну природоохоронну роботу  учнівського та педагогічного  колективів в обласному центрі естетичного виховання «Юність Буковини».

За підсумками обласного етапу Всеукраїнського конкурсу агітаційних колективів «Земля – наш спільний дім» агітбригада Романковецької гімназії ім. К.Ф. Поповича посіла почесне ІІІ місце. Вітаємо переможців!!!

Н.Кулій, директор РЦТДЮ.