Серпнева конференція педагогів націлила на нові завдання та перспективи (ФОТО)

Сигнальним вогником, який нагадує про початок нового навчального року, є серпнева конференція працівників педагогічної ниви. Цьогоріч вона відбулася у залі засідань Сокирянської районної ради. У цей день освітяни збираються в дружньому колі, аби обговорити здобутки, майбутні завдання, проблеми та шляхи їх вирішення.

Традиційно розпочала конференцію начальник відділу освіти, молоді та спорту Сокирянської районної державної адміністрації Галина Рябко. Щиро привітала всіх колег із початком нового навчального року, згадала про минулорічні здобутки та побажала натхнення та ще гучніших перемог у прийдешньому році.

Привітали освітян із початком нового навчального року голова районної ради Василь Козак та в.о. голови районної державної адміністрації Андрій Маркевич.

Невтомна праця педагога, оспівана у творах та піснях, з року в рік приносить щедрі плоди освітянської ниви. Це ще раз підтвердили підбиті підсумки районних, обласних, всеукраїнських олімпіад, конкурсів та змагань. Тому, як результат, рясно посипалися нагороди та подяки педагогічним працівникам краю. За сумлінну, ефективну працю, за вагомі здобутки та виконання професійних обов’язків нагородили кращих вчителів, керівників, педагогічні колективи.

Традиційно на конференції привітали молодих педагогів – Костишина Костянтина та Коваленко Богдану, які цьогоріч поповнили лави освітян Романковецької гімназії та Сербичанського НВК. Побажали натхнення, терпіння, оптимізму та урочисто вручили юним працівникам освіти трудові книжки.

Серпнева конференція завершилася, а педагоги із натхненням та цілеспрямованістю готові розпочати новий навчальний рік – багатий на здобутки, перемоги та злети!

Детальніше про нові завдання та цілі освітян читайте у наступних публікаціях.