Широкий спектр розважальних та культурно-мистецьких заходів з нагоди Державних свят у Сокирянах – традиційне і оригінальне

У недільний святковий урочистий час  – 23 серпня   в центрі Сокирян за участі сотень громадян відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення в районі Дня Державного Прапора. Барвисті вишиванки, українська символіка прикрасила колони учасників дійств. Очолили  організаційні моменти та  вітали всіх, відкривали кожен етап урочистих заходів керівники районної та міської влади, поважні гості. Під звуки Державного Гімну України в.о. голови райдержадміністрації Петро Бескупський та голова районної ради Василь Козак урочисто підняли жовто – блакитний стяг.

Передувала церемонії хода та покладання квітів до підніжжя пам’ятника Т.Г. Шевченку. Відтак керівники районної виконавчої влади та органів місцевого самоврядування привітали всіх зі святом головного державного символа,   схилили голови в хвилині мовчання, в пам’ять тих, хто поліг за волю й незалежність України – героїв Небесної сотні, патріотів – воїнів та мирних громадян.

Як зазначив голова районної ради Василь Козак 24 – ту річницю Незалежності країни ми зустрічаємо з великими втратами, але віра і єднання допоможе всім нам наблизити перемогу. Він подякував всім, хто сьогодні захищає кордони України, працює на благо рідного краю. В.о. голови райдержадміністрації Петро Бескупський наголосив, що нині як і сотні років назад, коли українці виборювали свою незалежність, зараз перед Україною та її громадянами знову постають великі випробування. «Та увесь цей час над нами як символ миру, сили і віри майорів синьо – жовтий український прапор. Події сьогодення змушували не раз, а сотні тисяч раз здійматися стягу в небо. Тож нехай наш прапор завжди буде надійним оберегом у всіх справах та помислах», – сказав він.

 

  1. Вуйко коментує:

    А у вечері… Вийшли сокирянці на так званий “широкий спектр розважальних заходів”, а там.. ж..а! Покрутились, ” по розважались”, як хто міг, та кому дозволив пан Рябко “на шару”, тай порозходились, адже наступного дня таки було державне свято, потрібно копати картоплю…

  2. Ой коментує:

    Вуйко мовля як Боженька

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

81 + = 84