Сьогодні відбулась 6 сесія Сокирянської районної ради

На пленарному засіданні 31 березня депутати Сокирянської районної ради здивували  масовою явкою, з 34  взяли участь у роботі 30 районних обранців. Попередньо були розглянуті на засіданнях постійних комісій питання, лож рішення  оперативно прийняли,  впродовж 2 годин. Відтак прийнято цілий ряд районних програм, серед яких – оновленні програми економічного і соціального розвитку району, роботи з обдарованою молоддю та розвитку підприємництва Сокирянщини.

Крім того, депутати погодили призначення трьох директорів навчальних закладів району та об’єднали Ожівські школу та садочок у НВК, внесли зміни до районного бюджету і прийняли рішення про передачу службових квартир,  раніше виданих молодим лікарям у власність.

Емоційно обговорювали під час засідання районної ради депутатські звернення, що надійшли на початку пленарного зібрання, а саме щодо внесення змін до Перспективного плану формування територій громад Чернівеччини, використання насипів щебеню вздовж колишньої залізничної колії від ст.Дністер до ст.Романківці та звернення до жителів та депутатів Сокирянської ОТГ стосовно ситуації, яка склалася у зв’язку з продовженням будівництва районного будинку культури.