Сокирянщина днями провела традиційний семінар садоводів «Світовий досвід ведення садівництва в умовах України» від ТОВ «Самміт-Агро Юкрейн» та інших компаній

Романковецька земля гостинно зустріла з усіх куточків України досвідчених аграріїв,(садоводів)- це біля 300 чоловік  з 15 областей України та делегацію з Угорщини в особі доктора наук Андроша Хорна, який ділився досвідом вирішення проблеми впливу екстремальних погодніх умов на розвиток парші, та європейський досвід боротьби з шкідником. У сільському будинку культури перед початком семінару учасників ознайомили з  історією села та з музеєм, який нещодавно почав працювати. Відкривав семінар-тренінг, генеральний директор корпорації «Дністер» Михайло Олексійович Бабій.

Запрошених садоводів вітав виконуючий обов’язки голови Сокирянської РДА Богдан Миколайович Банчук.

Також на семінар прибули поважні гості: генеральний директор ТОВ «Самміт-Агро Юкрейн» Тамара Миколаївна Мельничайко, виконуючий  обов’язки директора департаменту агропромислового розвитку Чернівецької ОДА Василь Дмитрович Сандуляк, який, вітав.

У ході даного навчання розглядалися питання – «Бактеріози в садівництві та ефективні методи боротьби». Фунгіцид «Сакура», новинка для садівників на 2015 рік, технічне завдання для системи крапельного зрошення, перспективи розвитку розсадництва та багато інших.

  1. садовод коментує:

    А біля козака не було кому при сісти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+ 74 = 83