Сокирянщину відвідав директор Львівського територіального управління Національного антикорупційного бюро України

Вчора в залі засідань з ініціативи Національного антикорупційного бюро України відбувся семінар щодо здійснення інформаційно-аналітичної роботи виявлення та усунення причин і умов, що сприяють вчиненню кримінальних правопорушень. В роботі семінару взяли участь голова районної державної адміністрації Петро Бескупський, голова районної ради Василь Козак, директор Львівського територіального управління Національного антикорупційного бюро України Тарас Лопушанський, представники громадськості, громадські об’єднання, представники районної державної адміністрації, установ та організацій району.

Відкриваючи захід голова районної державної адміністрації Петро Бескупський відмітив, що нині надзвичайно важливо об’єднати зусилля, адже тільки за умови взаємодії громадськості, органів виконавчої влади та правоохоронних органів вдасться знизити рівень корупції.

В цілому про прояви корупції та як боротися з ними поінформував присутніх Тарас Лопушанський підкресливши, що толерантність до корупції — це прояв байдужості. Тож свій внесок у боротьбу з корупцією може зробити кожен свідомий громадянин. Для цього, маючи факти про можливі корупційні правопорушення, потрібно повідомляти про них правоохоронним органам відповідно до компетенції. Він також окреслив основні завдання Національного антикорупційного бюро України та механізми його діяльності.

На завершення присутнім було надано вичерпні відповіді на всі поставлені запитання.