Сокирянська ОТГ закопує …. кошти, виділені Урядом на ремонт доріг

Несподіваний подарунок на свято Андрія Первозванного отримали жителі села Коболчин, що входить до складу Сокирянської ОТГ.  Після потужного снігопаду у селі почали ремонтувати головну вулицю. З самого ранку в центрі Коболчина з’явилась сучасна техніка – каток, грейдер та самоскиди, а дорогу застелили гравійною сумішшю. Обуренню людей не було меж – «оце громада, у людей ремонтують дороги літом, а у нас,  коли сніг упав», – говорили перехожі.

Що за підприємство взялось екстрено освоювати бюджетні кошти, – наразі не відомо. Очевидно  ремонтують  дорожнє покриття за кошти, виділення яких недавно анонсувала Сокирянська міська рада на офіційному сайті. Цитуємо: «Прикладом співпраці підтримки зв’язків, вивчення потреб служить народний депутат М. Бурбак. ..  Розпорядженням Кабінету Міністрів України за їх підтримки Сокирянська ОТГ в поточному році  на задоволення основних життєво необхідних потреб населення Сокирянської об`єднаної громади, зростання рівня життя, вирішення широкого спектру суспільних проблем та розбудови інфраструктури  отримано 4 641 580 грн.»

https://sokyryanska-gromada.gov.ua/news/1544102841/

Як відомо,  Максим Юрійович не входить до складу Кабміну. То ж що він має до виділення коштів  урядом, –  невідомо.  Однак, відомо,  кому дякувати за ремонт доріг під час снігопаду.