Сокирянська районна музична школа має чергового переможця

Карантин став справжнім викликом для усіх сфер життя, у тому числі галузі культури. У цей час викладачі Сокирянської районної музичної школи ім.М.Мафтуляка зуміли забезпечити спілкування з учнями та проведення уроків у онлайн-режимі, організувати дистанційну форму навчання та підготувати своїх вихованців до участі у концертах та різноманітних конкурсах. І успіхи не забарилися.

Нещодавно учень Сокирянської районної музичної школи ім.М.Мафтуляка Артем ЖОЯН взяв участь у Міжнародному Фестивалі-онлайн талантів «ZIRKA» ( м.Краків, Польша), у якому змагалися діти різних вікових категорій.

Наш юний земляк з успіхом пройшов 2 етапи конкурсу, на яких представив програмні твори. За чудове і професійне виконання отримав належну оцінку членів міжнародного журі та здобув перемогу – посів І місце у номінації «Вокал», категорія – початківець, молодша дитяча вікова категорія.

Артем живе у с.Шишківці. Вже другий рік є учнем класу «Сольного співу» районної музичної школи. Він активний учасник загальношкільних та районних заходів. Зокрема, у минулому році став переможцем районного фестивалю-конкурсу вокально-хорової творчості композитора Михайла Мафтуляка «Свої пісні дарую людям» у своїй віковій категорії.

Своїми перемогами Артем у першу чергу завдячує батькам, які завжди його підтримують та своєму викладачу Ользі Мафтуляк. Ольга Василівна, старший викладач районної музичної школи, розгледіла у свого вихованця талант і доклала чимало зусиль для його творчого розвитку та професійної підготовки.

Успіхів!