Сокирянське відділення поліції ГУНП в Чернівецькій області інформує

У зв’язку з проведенням місячника добровільної здачі зброї та боєприпасів 1-го листопада до відділення звернувся житель м. Сокиряни та здав незареєстровану мисливську рушницю і газовий пістолет. А вже наступного дня під час проведення оперативно-профілактичного відпрацювання та операції «Візит» житель с. Олексіївка добровільно приніс правоохоронцям патрони калібру 5,6 мм в кількості 12 штук. З його слів він знайшов їх в лісосмузі села.

А в с. Непоротове в ніч на 6-те листопада невідома особа шляхом вільного доступу викрала із подвір’я гр. «І» чотири мішки грецького горіха на загальну суму 2 тисячі гривень. А жителька с. Вашківці не долічила своїх заощаджень на суму 1200 грн. Вжитими заходами працівниками сектору превентивної діяльності було встановлено, що крадіжку грошових коштів скоїв брат постраждалої. Речові докази не вилучались, запобіжний захід не обирався.

Не обійшлося і без бійок. 2-го листопада близько 3-ї години ночі у відділення поліції надійшло телефонне повідомлення, що в цей час у сауні «Аквамарин»
м. Сокиряни зчинилася бійка між невідомими. Виїздом на місце події було встановлено, що на вулиці, біля приміщення сауни, жителя м. Сокиряни та двох його знайомих із с. Гвіздівці побили малознайомі хлопці. А 6-го листопада по обіді надійшло телефонне повідомлення від жителя с. Романківці про те, що на одній із вулиць села під час суперечки його побили односельчани. Інші дані встановлюються.

Трагічно відзначився і день 7 листопада. Об 11 год. надійшло повідомлення від жительки м. Сокиряни про те, що у власному господарстві по вул. Колгоспній вона виявила тіло свого чоловіка. Житель м. Сокиряни, 1958 р.н., покінчив життя самогубством через повішання. Під час огляду трупа слідів насильницького вбивства не виявлено. Тіло направлене на судово-медичну експертизу.

Сокирянське відділення поліції наголошує на відповідальності кожного за своє життя, здоров’я та майно. Тому будьте пильними та обережними. Обачність – це запорука спокою та миру у ваших домівках.