Сокирянські діти відвідали поранених та подарували їм власноруч зшиті голубки миру

Рік тому діти ще не знали так багато про війну, та нині вона торкнулась кожного з нас. Днями  вихованці районного центру творчості дітей та юнацтва і учні Сокирянської школи №1 побували у Чернівецькому військовому госпіталі, де продемонстрували   святкові концертні номери наших пораненим бійцям, які зараз перебувають на лікуванні. Дітвора довго та плідно готувалась до вистави, розповіла заступник директора Сокирянської ЗОШ №1 Тетяна Євдокімова.

 

Дітки  співали, грали на музичних інструментах, танцювали та просто дарували гарний настрій військовим. Представили свої художні номери Москалюк Катерина, Олександра Цибулько, ансамбль сопілкарів та оркестр народних інструментів під керівництвом Дмитра Шкваруна, хореографічний колектив Сокирянської ЗОШ№1. Завершала концертну програму Олена Гавдюк піснею «Україна – це ми». Також юні таланти  продемонстрували малюнки, на яких зобразили своє бачення ситуації на сході країни. Присутнім солдатам було приємно, що про них пам’ятають та підтримують їх, поділились своїми враженнями наш поранений земляк, мешканець села Гвіздівці Станіслав Зварко та його бойові соратники.

 

Юні сокирянці передали зібрані колективом районного центру творчості дітей та юнацтва  продукти харчування – фрукти, консервації та солодощі. А на завершення  подарували пораненим солдатам власноруч зшитих голубків миру – як символ сильної і вільної України.

 

Ініціатором та організатором цього свята виступили відділ освіти Сокирянської райдержадміністрації та районний центр творчості дітей та юнацтва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 + 4 =