Сокирянські міліціонери викрили групу осіб, котрі обікрали підприємця

Четверо хлопчаків віком від 15 до 19 років на канікулах вирішили не відпочивати та набиратися сил для майбутніх занять, а нажитися на чужому добрі.

Найстарший з них вдень пішов «в розвідку» і на одній із територій, котрі належать місцевому приватному підприємству, побачив металеві діжки. Він повернувся до друзів та розповів їм про знахідку. І вирішили вони «піти на справу».

Вночі хлопці прокралися на територію та нишком винесли звідти 5 металевих контейнерів для зберігання овочів загальною вартістю 450 гривень. Крадене добро вони заховали в лісі, а вже вранці віднесли до пункту здачі металобрухту.

Але нечистих на руку молодиків швидко викрили правоохоронці. Останнім хлопці розповіли, що хотіли трохи підзаробити грошей. Встановлено, що раніше ніхто з них не мав проблем із Законом. Всі навчаються.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Також вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 304 (Втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

 

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+ 44 = 50