Сокирянський «Велес» здобув технічну перемогу в домашньому матчі

У черговому турі  першості Чернівецької області з футболу Сокирянські глядачі сподівались побачити цікавий матч за участю своїх улюбленців. Однак не вийшло.  Футболісти місцевого «Велеса» зібрались у оптимальному складі та були готові дати справжній бій колективу ФК «Мрія – Заставна», але  гості не прибули на зустріч. В результаті – сокирянці «малою кров ‘ ю» здобули чергові три очки. А футбольний клуб  «Мрія – Заставна» за недотримання регламенту змагань, крім поразки, зарахованої у матчі, що не відбувся з їх вини, зобов’язано сплатити штраф та провести домашній матч з ФК «Велес-Сокиряни» на виїзді. Відтак сокирянці можливо таки побачать колектив з Заставнівщини на зеленій галявині у Сокирянах.

У інших матчах другої підгрупи «Спарта-Буковина» не змогла втримати перевагу в матчі з ФК «Карпати ДЛГ» з міста Путила, результат двобою -2:2. А зустріч між ФК «Драгуш Воде» та ФК «Вижниця – Черемош» перенесено.

Тож після 6-ти турів  першості Сокирянський «Велес» з 10-ма очками посідає 9-те місце в турнірній таблиці.

 

Футбольний клуб «Велес» висловлює вдячність за фінансову підтримку спонсору ТОВ салону-магазину інтер’єрних рішень “SAN MARСO Україна”.