Сокирянцю загрожує кримінальна відповідальність за нанесення тілесних ушкоджень працівнику поліції
u-rivnomu-politseyskiy-pokinchiv-z-soboyu-pid-chas20191009_2146

Днями під час виконання поліцейськими своїх службових обов’язків трапилася подія щодо невиконання їхніх законних вимог та вчинення опору діям правоохоронців.

Як інформують у Сокирянському ВП, нещодавно житель міста Сокиряни, перебуваючи напідпитку, вчинив адміністративне правопорушення. Отримавши заяву про скоєне, на місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група.

На вимогу поліціантів припинити протиправні дії, зловмисник не реагував, поводив себе агресивно. Натомість, умисно наніс одному з правоохоронців тілесні ушкодження.

Порушника затримали на місці вчинення злочину. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження. На даний час вирішується питання щодо обрання сокирянцю запобіжного заходу.

Сокирянське відділення поліції інформує, що за вчинення опору представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному, приватному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, або військовослужбовцю, а також за нанесення працівникам правоохоронної сфери тілесних ушкоджень, передбачена кримінальна відповідальність. Будьте свідомими!