Спеціалісти продовжують перевіряти, як торгівельні заклади району дотримуються карантинних вимог

Рятувальники Сокирянського району та інших профільних служб у складі оперативно-мобільних груп продовжують слідкувати за дотриманням  карантинних вимог. Зокрема, фахівці РС ДСНС спільно з представниками Держпродспоживслужби та поліції провели рейди на сокирянському міському ринку, у магазинах «Копійочка», «КЛАСІК-КООП», «НОРМА» та «М’яско».

Спеціалісти звернули увагу на наявність дезінфікуючих засобів, порядок прибирання торгових приміщень, організацію пропуску покупців, кількість відвідувачів у торговому залі, дистанцію між ними, наявність у відвідувачів засобів індивідуального захисту та температурний скринінг продавців на робочому місці.

Представники оперативно-мобільних груп наголосили керівництву ринку на обов’язковому дотриманні дистанції між продавцями та покупцями, температурний скринінг при вході на ринок та наявність засобів індивідуального захисту,  як у працівників, так і у відвідувачів.

Також рятувальники нагадали, яку небезпеку несе поширення вірусу та як уберегтися від недуги. У кожному магазині наявні пам’ятки та листівки інформаційного характеру з основними вимогами в період карантину. Бережіть себе та своїх близьких!

 

Начальник Сокирянського РС УДСНС

України у Чернівецькій області,

підполковник служби ЦЗ 

Сергій СЕЛЕЗНЬОВ