Стан пацієнтів інфекційного відділення Сокирянської райлікарні – стабільний, середньої важкості
Рисунок1

Станом на 14.00 годину 28.03.2020 р. самопочуття пацієнтів інфекційного відділення районної лікарні – стабільне. Очікуються результати перевірки біоматеріалів. Слід зазначити, що на сьогодні, перебіг захворюваності всіх пацієнтів з підозрою на коронавірусну інфекцію COVID-19 і тих, у кого підтверджений діагноз, – середньої важкості, на щастя, ніхто з них не потребує заходів інтенсивної терапії. Пише сайт Сокирянської РДА.

За минулу ніч до інфекційного відділення хворих не поступило.За інформацією директора КНП «Сокирянська районна лікарня» Олександра Андрійчука, до медзакладу надійшла певна кількість швидких тестів, які, згідно з медичними протоколами, можна використовувати лише в стаціонарі. Поряд з цим, всі аналізи будуть ретельно досліджені в обласній лабораторії.

Лікарі інфекційного відділення та районної лікарні працюють в особливому режимі. Також цілодобово на зв’язку з жителями району сімейні лікарі, які надають відповідні консультації.

Разом з тим, ситуація у Чернівецькій області – загрозлива, вірус швидко поширюється. Тож вкотре просимо бути свідомими, дотримуватися вимог карантину, не наражати на небезпеку себе і своїх близьких.