Станція кипить – на часі непопулярні дії !!!

Жителі найвіддаленішої та наймалочисельнішої частини міста Сокиряни – «Станції» в розпачі. Вже  тривалий час вони безрезультатно борються з місцевими садоводами та владою. Цілодобово, по черзі, станційці чергують біля молодого інтенсивного саду, що кілька років тому за велінням міського голови виріс поряд з їхніми оселями. Здавалось би ,  добра і прибуткова справа обернулась для жителів станції Сокиряни суцільним кошмаром. Інтенсивні хімічні обробки промисловими оприскувачами за кілька сот метрів від житлових будинків не дають зробити людям ковток свіжого повітря. З їх слів: в горлі постійно першить, відчувається неприродній, хімічний смак.

Про те до проблем жителів станції немає нікому діла. Міська влада мовчить, навіть станційний десант на останню сесію органу місцевого самоврядування Сокирян не дав жодних результатів. Садоводи, в свою чергу, обнесли парканом плодові насадження та продовжують травити шкідників і … жителів станції причепними промисловими оприскувачами.  Ігноруючи справедливі вимоги сусідів, застосовувати для обробки лише наплечні оприскувачі, де ж там, –  це занадто затратно.

Черговий раз застали техніку в роботі жителі станції у суботу, 9 липня. Як  розповідають очевидці, власники садів вже взагалі не звертають увагу на дітей та дорослих, що благають не труїи їх. А міський голова в черговий раз помовчав у телефонну трубку. Тож нам не залишається більше нічого, крім рішучих нетрадиційних заходів, ми і так вже вмираємо від цієї хімії, і наступниий раз трактор з хімікатами буде кропити під вікнами у Равлика, – зазначили у розмові жителі станції.

Тож кому служить Сокирянська міська влада?

https://youtu.be/ThXs3oZRuEA

https://youtu.be/QiypLXcapmY

https://youtu.be/S-sSa78W2o0

https://youtu.be/4Ba2D-wpYnM

https://youtu.be/_ZdDERa59vE

https://youtu.be/CZ7KJ9xCx3M

https://youtu.be/4BADqmA3Zxo