Стартувала першість району з міні-футболу

Традиційно перед початком футбольного чемпіонату району, стартує чемпіонат з міні-футболу. Цього року до участі в змаганнях подали заявки рекордна кількість команд – 18. Відповідно до жеребкування команди були розприділені на 3 підгрупи. До першої групи потрапили Михалкове, Вашківці, Братанівка, Кормань, Шебутинці, Ожеве. Матчі проходили на футбольній галявині села Михалкове. Змагання у 2 і 3 групі проходили на футбольному полі м.Сокиряни. У другу групу потрапили Селище, Сербичани, Волошкове, Романківці, Гвіздівці, Грубна. У третю Василівка, Сокиряни, Коболчин, Вітрянка, Шишківці, Олексіївка. На зборах представників команд було вирішено, що у фінальну стадію виходять команди які у своїх підгрупах займуть перше та друге місця.

Від першої групи у фінал вийшли Михалкове та Шебутинці, найкращими у другій групі були Романківці та Волошкове, у третій – Вітрянка, Шишківці.

У неділю, 18 травня на футбольному полі м.Сокиряни команди розіграють між собою чемпіона. Початок матчів о 10:00. Організатори змагань запрошують вболівальників підтримати свої команди.

Фото з матчів у с.Михалкове

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 + 2 =