Святкові гостинці лісоводи краю відправили на Схід

Напередодні Дня захисників і захисниць  України черговий вантаж допомоги мужнім воїнам, що нині боронять рубежі нашої Держави, відправлено з подвір’я Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства.

Спільно з активними членами громадської спілки «Асоціація ветеранів «За Україну! За її Волю!», громадської ради при Чернівецькому обласному управлінні лісового та мисливського господарства лісоводи краю укомплектували вантаж найнеобхіднішого для наших воїнів.

«Напередодні зимових морозів не зайвими будуть для захисників бензопили, сокири , лопати, молотки і утеплювач. Адже необхідно поновити і термозахист фортифікаційних споруд, до того ж, газу на передовій немає,  тож інвентар для заготівлі також необхідний. Лісівники Буковини намагаються постійно допомагати воїнам. Тож цей вантаж не перший і не останній», – зауважив начальник Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства Василь ГОНЧАР.

Крім інвентарю та інструментів, ця партія підтримки укомплектована продуктами харчування та солодощами. А на свято воїни також поласують смаколиками – з душею, по-домашньому,  приготовленими голубцями, відбивними та котлетами. І як же без сала.

«У співпраці з лісоводами намагаємось постійно допомагати нашим захисникам. При кожній ротації на Схід підрозділів, що дислокуються на території краю, або ж де проходять службу багато буковинців, ми збираємо та відправляємо все необхідне. Уточнюємо  перелік з воїнами, ось, наприклад, цього разу ми придбали і передали зимову гуму для конкретного автомобіля. Впевнений, що все, що зібране і передане для наших воїнів, стане їм у добрій нагоді», – розповів голова громадської ради при Чернівецькому обласному управлінні лісового та мисливського господарства Іван ФЕДОРІЙЧУК.

Пресслужба Чернівецького ОУЛМГ