Свято милосердя і добра

Новорічні та Різдвяні свята у дітей завжди асоціюються з казкою, дивами, приємними сюрпризами. Низка новорічних свят починається із Дня Святого Миколая – напевно, найулюбленішого і довгоочікуваного дитячого свята. У цей день діти мріють про щось особливе і сподіваються на подарунки. Щороку напередодні цього свята Сокирянські податківці стають  посланцями від Святого. На них особливо чекають вихованці центру соціальної реабілітації дітей – інвалідів .

Цьогоріч у діток з особливими потребами відбулось справжнє свято. До них  завітав справжній «Святий Миколай», якого «по дорозі» зустріли податківці на чолі із заступником начальника-начальником Новодністровського відділення Сокирянської ОДПІ Аллою Миколаївною Заришняк, передали йому гостинці для дітей та привели на свято.

У теплій та щирій промові Алла Миколаївна привітала дітей та вихователів з наступаючим святом — Днем Святого Миколая.

— Це свято першим приходить до нас, як добра зимова казка, сповіщаючи про наближення Нового року та Різдва Христового. Воно дарує віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у наші душі почуття надії і любові, надихає на добрі справи і милосердя. Українці люблять Святого Миколая як мудрого покровителя та наставника, шанують його за доброту та любов до дітей.

— Вірю, — продовжила Алла Заришняк, — що Святий Миколай завітає до кожної дитини і залишить під подушкою подарунок. Нехай він дарує малечі здоров’я, щасливу долю і принесе Господнє благословення!

фото 1916

Дорослим хотілось подарувати цим діткам хоча б краплину тепла, прикрасити їх непросте життя увагою та турботою, вручити подарунки.

Кожному вихованю  Центру Алла Миколаївна вручила подарунки, які були придбані на кошти, добровільно зібрані працівниками інспекції.

На святі побували також учні музичної школи, які влаштували для діток святковий концерт.

Посмішки на обличчях дітей ще раз довели, що робити добрі справи не лише корисно, але й приємно.

 

Начальник  ОДПІ                                         Л.В.Серебрянська

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

10 + = 18