Свято Весни – «ОКЕАН ЛЮБОВІ»

Земля зітхає ледве чутно і прокидається від сну…
І березень дарує чудо, розпочинаючи весну.
Це чудо – в усмішках чарівних, у морі квітів навкруги.
Ми Вас вітаємо царівни, найкращі, милі, дорогі.

Напередодні Міжнародного жіночого дня  в Сокирянському вищому професійному училищі  відбулося свято, на якому зібралися всі учні та працівники, щоб від всієї душі привітати наших чарівних дівчат та жінок зі святом 8 Березня, святом весни, надії, радості, щастя.

Дійсно, всі присутні потрапили ніби у чарівну казку…Ластівки  літали над нами, а ми сиділи  на усіяній квітами поляні і душу переповнювала ніжність, любов, прихід чарівної весни.

Свято проходило у вигляді жіночого журналу «ОКЕАН ЛЮБОВІ». Відкрили цей концерт ліричними та романтичними нотками пісень, які були особливо зворушливими. Номери концерту були різножанровими.

Жодне свято не обходиться без гумору та веселого настрою! І такою гумористичною родзинкою стала вокально-хореографічний  програма,  де виявили неабиякі  артистичні здібності юнаки. Великим дарунком  для всіх присутніх  був танцювальний номер, запальний сучасний танець ”Рок-н-рол”. Це поєднання сили і грації,  мужності та жіночності у виконанні учнів училища.

Завершилося свято не менш яскравим танком, який зачарував усіх присутніх у залі, бо вітали наймолодші – колектив «Дзвіночок» районного центру творчості дітей та юнацтва під керівництвом Наталії Пуйко. Всі гості були у захваті. Гарне чарівне свято підготували класний керівник  10 «о» групи     Черній  Г.І.  та класний керівник 18 «С» групи  Яковина  Л.Г.

Дорогі жінки, дівчата! Наші рідні і красиві!
Кращого немає свята, аніж те, що прийшло нині!

Це для вас сніги розтали, це для вас прийшла весна.
Ви собою полонили наші душі і серця.

То ж лишайтесь завжди милі,
Ніжні, щирі, чарівні, і розумні, і вродливі, і веселі та прості!