Свято, на яке завжди чекають з вірою та надією в серці

Веселе та гомінке новорічне свято завітало до вихованців Сокирянського районного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів. Зима, роль якої виконала логопед центру Петрунік Аліса Петрівна, подарувала діткам знайомство з казковою порою року на яку припадає святкування, розповіла про новорічні традиції та звичаї. Музичний супровід свята, як і багато років досі, бездоганно забезпечила музичний керівник Андронік Тетяна Іванівна.  Діти співали новорічних пісень, відгадували загадки, прикрашали паперову ялинку, а найголовніше писали та розмальовували листа Діду Морозу.

У запланований момент дітки покликали головних героїв свята – Снігуроньку та Діда Мороза (Аня Андрійчук та Севергін Тарас Валентинович –асистент вчителя –реабілітолога), зустрівши їх щирими посмішками та оплесками.

Коли ж настав найемоційніший момент – вручення подарунків, всі були щасливі та задоволені.

Гості, які були присутні на святі – представники релігійної громади християн віри євангельської п’ятидесятників та їхні дітки власноруч підготували батькам діток з особливими потребами новорічні листівки зі щирими побажаннями, а дітворі подарували солодощі і фрукти та найголовніше – щирі привітання і атмосферу дружби та добра.

Спільне чаювання зі смаколиками додало тепла та взаєморозуміння у спілкування нових друзів, що домовилися про зустріч на черговому заході з нагоди нового свята.