Така своєчасна допомога! Низький уклін всім добродіям!

Не минуло і декількох днів, як на поклик допомогти лікарям відгукнулося чимало волонтерів Сокирянщини – підприємців, швачок, кравчинь, просто небайдужих. У багатьох населених пунктах району активно йдуть роботи з пошиття захисних медичних костюмів та масок.

ТОВ «Буковинський сад» надало 10 тисяч гривень на придбання тканини. Вона буде передана на новодністровське підприємтсво із яким заключають договір про пошиття 2 тисяч захисних костюмів.

ПП Гандзій Валерій Миколайович, власник магазину «Дім Сад Город», що у Романківцях, надав тканину на суму 9 тисяч гривень, а також закупив для працівників інфекційного відділення та поліцейських 30 спеціальних респіраторів на суму близько 5 тисяч гривень

Приватна підприємиця із Сокирян Гуйван Леся передала швачкам та кравчиням всю необхідну фурнітуру для пошиття (нитки, голки, резинки).

Приватний підприємець Ткачук Ігор також закупив тканину. Власниця магазину « Садівник»,  що у Новодністровську , надала агроволокно, із якого також можна шити захисні костюми на загальну суму 4 тисячі гривень.

Оперативно відгукнулися на заклик про допомогу жителі села Ломачинці. Бригада жінок, які працюють під керівництвом Бурлаки Наталії за підтримки керівника їх підприємства Понайди Івана Івановича уже передали у медустанову захисні маски.

Наразі працюють над пошиттям у Романківцях, Сокирянах, Новодністровську та у Сербичанах.

Хай Бог подвоює сили тих, хто долучився до гарної справи. Потреб у медиків краю ще чимало, тож допомога ще необхідна.