Талановитий старт дали аматори сцени та народні умільці Сокирянщини масштабному святкуванню Дню Незалежності України

Жодне свято на Сокирянщині не проходить без яскравих аматорів сцени із населених пунктів району. Щороку своїми виступами вони прикрашають відзначення Дня Незалежності України. Господь обдарував їх здібностями, вміннями та талантами, що тішать око, заспокоюють душу, надихають та дарують гарний настрій.

Концертну програму 27 річниці Незалежності відкрив танцювальний колектив із с. Грубна, що продемонстрував ліричність та ніжність зв’язку  матері та дитини. Також перед глядачами виступали учні «INSIGHT Dance Studio».

Знову вражала колоритом, народними традиціями, яскравими барвами виставка народних виробів, вишитих картин та рушників. Все це демонстрували, смаколиками пригощали під час традиційного фестивалю. Кожне село нашого району мало змогу представити себе, похвалитися здобутками, запросити до танцю шанованих гостей та щиро привітати всіх із таким величним святом – Днем незалежності України!

Творчо підійшли до традиційного фестивалю та порадували гостей новинками, цікавинками та оригінальністю ідей оформлення представники громад. Аматори сцени із непідробним ентузіазмом взялися за справу та достойно образно і творчо охарактеризували свій населений пункт, організувавши презентації сучасно і смачно!

Чудову фотовиставку «Вулицями мого села» підготували бібліотечні працівники Сокирянщини. Тут кожен зміг віднайти рідні місцини, дорогі серцю – ошатні та доглянуті вулички та провулки.

А скільки розваг пропонували діткам. На святі демонстрували майстер-класи із аквагриму, проводили цікаві лотереї, розваги, шоу мильних бульбашок. Маленьких жителів Сокирянщини розважали веселими піснями, танцями та конкурсами аніматори.

Яскравим подарунком для рідного краю стала карта України, яку розфарбували учні Сокирянської районної художньої школи. Саме у такий спосіб дітки побажали Батьківщині процвітання, миру, спокою. Тож розквітла дорога серцю земля барвами, що створили чисті душі юних поколінь. І ніби щороку ми стаємо учасниками такого самобутнього фольклорного свята, проте кожен раз є ті родзинки, які створюють все нові цікаві картини нашого життя – з піснею, щирим словом і гарним настроєм. Спасибі всім за чудове свято!