Традиційний «День відкритих дверей» організували у РЦТДЮ

Учні загальноосвітніх закладів району та їх батьки отримали можливість дізнатися не тільки про умови занять, але й познайомитись з історією закладу та переглянути виставку робіт вихованців районного центру творчості дітей та юнацтва.

Привітали присутніх з початком нового навчального етапу заступник голови райдержадміністрації Петро Бескупський:

Найкращих відзначено грамотами.

Як завжди під час Дня відкритих дверей відбулася зустріч дітей та їх батьків з педколективом, яка допомогла юним талантам визначитися з напрямом їх творчої реалізації.

Завдяки самовідданій праці педагогічного колективу, центр творчості дітей та юнацтва є осередком творчої самореалізації, соціальної адаптації дітей та підлітків, місцем культурного дозвілля, центром пошуку, розвитку, підтримки юних талантів. Це творча майстерня, у якій з радістю зустрічаються та співпрацюють розумні педагоги та талановиті діти.

Майже 80 гуртків різних напрямів діють в  позашкільному закладі, які відвідують 1444 учні району. Зокрема, гуртки – «художня обробка соломки», «казковий світ іграшки», «художня гімнастика», «рукоділля», «ткацтво гобеленів» та інші. Вихованці цих гуртків неодноразові переможці районних, обласних, Всеукраїнських виставок, фестивалів, конкурсів.

У  рамках проведення заходу відбувся святковий концерт випускників та вихованців центру творчості, які є лауреатами багатьох конкурсів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 + 2 =