Тревел-шоу «Бук: маршрут» від UA: Буковина добрався і до Сокирянщини
maxresdefault

З 12 жовтня щосуботи о 9:40 в ефірі всіх регіональних мовників Суспільного транслюється тревел-шоу «Бук: Маршрут». Це ще один проєкт виробництва UA: БУКОВИНА, який відібрали на внутрішньому конкурсі творчих ідей. Метою цього тревел-шоу є показати туристичні місця Буковини — давньовідомі та ті, які не надто популярні серед туристів.
«Бук: Маршрут» — це проєкт-стусан для всіх, хто думає, що для подорожі необхідно багато. Це проєкт-навігатор для тих, хто хоче відвідати якесь круте місце на Буковині, але не знає як. Це проєкт-експедиція, в якому ми знайомимось з знаковими для області місцями і людьми, які творять туристичний бренд Буковини щодня.

Головна ідея в процесі створення програми постійно розвивалась і видозмінювалась, адже на початку автори навіть не уявляли масштаб роботи — цікаві буковинські місця, про які люди розказують один одному, іноді навіть не мають не те що опису чи інструкції для туристів, а й просто чіткого фото в інтернеті.

За 12 випусків програми глядачі побачать, як здійснюється мрія головного героя, — він здійснить навколобуковинську подорож до Паміру», —прокоментувала авторка ідеї  Юлія Подкидишева.

Кожен випуск — це поїздка в якийсь із районів Чернівецької області, де хлопці знайомляться з цікавими людьми, дегустують їжу та розвінчують міфи про наш край». І вже в п’ятому випуску Рома та Сашко подорожують   Сокирянщиною.  Переглянути цікаве і пізнавальне відео ви можете на Північно-Бессарабському інформаційному порталі.