ТРИВАЄ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА КАМПАНІЯ СОКИРЯНСЬКОГО ВПУ

Сокирянське вище професійне училище продовжує профорієнтаційну кампанію

Аби випускники – дев’ятикласники, учні Сокирянської об’єднаної територіальної громади отримали повну інформацію про навчальний заклад – Сокирянське вище професійне училище, сьогодні, 22 грудня, здійснили виїзний профорієнтаційний захід – День відкритих дверей, відвідавши Селищанський НВК та ОНЗ Шебутинецький ліцей, де гостей зустріли понад п’ятдесят випускників.

Школярі – випускники   мали можливість ознайомитися з професіями, які зможуть опанувати, вступивши до єдиного  професійно – технічного закладу Надністрянського регіону та одного з кращих в Чернівецькій області – Сокирянського училища.

Слід зауважити, що вступна цьогорічна кампанія має деякі зміни. Провівши моніторинг та вивчивши попит на найзатребуваніші професії,  на базі Сокирянського ВПУ з  2021 року планується  відкритися   підготовка нових перспективних спеціальностей: «Електрозварювальник» та «Адміністратор», «Водій автотранспортних засобів категорії «А», «А1», «В», та «С»».

Увазі здобувачів освіти були презентовані як професії, підготовка яких вже здійснюється  у СВПУ так і тих, які мають відкритися.

Заступник директора з виховної роботи  Іван Короташ, розповів про важливість робітничих спеціальностей саме в нашому Сокирянському краї, де є пріоритетним сільське господарство. І обов’язок кожного буковинця -розвивати та розбудовувати цю галузь.

Вкотре, випускники пересвідчилися, що не варто їхати з рідної Сокирянщини, щоб отримати якісну, професійну освіту. Сокирянське вище професійне училище – це саме той заклад, де навчання поєднується з професійною підготовкою, де помічають талант учнів та дають можливість йому розвиватися.

Нагадуємо, що на 2021- 2022н.р. Сокирянське ВПУ здійснює набір за спеціальностями:

«Тракторист-машиніст с/г виробництва; Слюсар-ремонтник; Водій автотранспортних засобів»

«Електрозварювальник; Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів; Водій автотранспортних засобів»

«Кухар; Кондитер»

«Кухар; Кондитер; Офіціант»

«Адміністратор»

«Оператор комп’ютерної верстки; офісний службовець»

«Агроінженерія» (Технік-механік)

«Харчові технології» (Технік-технолог)

Дорогі випускники, ми сподіваємося, що незабаром, Ви зробите свій вибір та  станете одними із нас!